Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 въпрос

Здравейте, днес купих 1-вата си Алфа през живота (принципно не бях фен но тази ми хвана окото) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2put7r и както и да е ..взех я...водих я на майстор всичко беше наред на компютъра, казаха ми, че отзад имам някакви 2 щанги за смяна от които едната е 38лв. а продавача ми каза за някаква рейка отпред на която можели да и се пренабият тампоните..и наистина при неравности доста тропа (според мен и биалетките са за смяна) та понеже съм нов и доста ме притеснява цялата ситуация (в последствие след сделката разбрах че ме е излъгал продавача за някои неща като фабрична аларма например и естествено почнах да си мисля какво ли не) дали бихте могли да ме насочите към части като марка (защото видях че оригинални TRW са доста скъпи) които са качествени и не са на чак такива високи цени...както и ориентировъчна цена за ремъци ролки и водна помпа...благодаря предварително! (от София съм)
    Last edited by tribaleo; d.m.y г., 21:18. Основание: добавяне на населено място
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Ей тука поразгледай колега и си избери сервиз близо до вас от тоя списък тук и иди там момчетата много подробно ще я погледнат и гарантирано няма да те излъжат за цени,марка части и тн
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Извинявай ако е тъп въпроса, но къде е този списък :}

Comment

• здр колеги мога ли да попитам и тук някой знае ли читав сервиз за газови уредби в ПЛОВДИВ че нещо ми създава проблеми а съм в ПЛОВДИВ в командировка мерси предварително
          1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
            здр колеги мога ли да попитам и тук някой знае ли читав сервиз за газови уредби в ПЛОВДИВ че нещо ми създава проблеми а съм в ПЛОВДИВ в командировка мерси предварително
            Каква е газовата? С какъв компютър е? Аз ходя в Пловдив за ремонти, но моята е Ланди.

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              Извинявай ако е тъп въпроса, но къде е този списък :}
              http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=67

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                Каква е газовата? С какъв компютър е? Аз ходя в Пловдив за ремонти, но моята е Ланди.
                моята е T-GAS (TAMONAGAS) ако си доволен можеш ли да ми дадеш адрес да го намеря
                1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                  Извинявай ако е тъп въпроса, но къде е този списък :}
                  ХАХХА Извинявам се,копирах линка ама не съм го поставил в поста си,но колегата по долу ти го е постнал

Comment

• Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
                    моята е T-GAS (TAMONAGAS) ако си доволен можеш ли да ми дадеш адрес да го намеря
                    Аз съм доволен, но това е сервиз на Ланди Ренцо. Идея си нямам дали ще могат да ти помогнат. Мога да ти дам телефон на лично за да ги попиташ.

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      ХАХХА Извинявам се,копирах линка ама не съм го поставил в поста си,но колегата по долу ти го е постнал
                      Благодаря за бързата реакция )

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                        Глупости!
                        Ако сменяш само пружините става горе-долу лесно....
                        Горе са 2 гайки една след друга 22 и после амортисьора увисва и вадиш пружината......
                        То самото развиване на гайките е детска играчка, ама докато стигна до тях е голям зор.
                        За това, ЕнтЕлЕгЕнтно ще изрежа мокета над амортисьора, като своеобразен капак
                        sigpic

Comment

• Вижте на каква статия попаднах днес http://www.senzaciq.info/?p=16498
                          Дали ще е вярно ? Боже господи каква е тази цена
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                          Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                          Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Subsense Покажи съобщение
                            Вижте на каква статия попаднах днес http://www.senzaciq.info/?p=16498
                            Дали ще е вярно ? Боже господи каква е тази цена
                            не знам какво се учудвате все пак сме в България прост лицата до 25 години ще ги регистриран на роднини над 25 и пак има вратички но това си е пълен ЪПСУРД
                            1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Сайтът е Сензация.ком, а начина на писане на "статията" е на ниво 4-ти за 5-ти клас. Според теб дали е истина?

______

Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
                              Прави ми впечатление, че има нещо нередно с хидравликата на волана - след като покарам (и загрее двигателя, не знам дали е от значение) става доста по - тежък, докато като запаля е песен въртенето. Течността е сменяна преди по - малко от година и е в нормалните нива, та се чудя дали е от помпата и как мога да разбера?

Едит: Не се чува виене от помпата при навиване до край на волана.
                              Ще се самоцитирам, защото никой не отговори, но ми дадоха едно друго предположение - някое уплътнение да се разширява като се вдигне температурата на течността и да пречи на потока вътре. Няколко пъти е сменяна (хидравличната течност това), след спукване на различни тръби по хидравличната система. Следващата седмица ще я карам при Румен, но дотогава всякакви съвети са добре дошли.
                              Last edited by KiroPora; d.m.y г., 17:27.
                              '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                              '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Пичове има една 166-ца за продан 3.0 V6. Един авер мисли да я кара насам от германия,колата има тюв и ще се докара на ход от там. Ако има някой заинтересован с докарване до ваш адрес ще и се търси 3000лв
                                Пиша ейтака понеже работата е за няколко дни да се реши дали някой я иска и не мисля че е удачно да пусна обява.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat...AGE_UNREPAIRED
                                Last edited by don_pepone; d.m.y г., 21:14.

Comment

Working...
                                X